NASRETTİN HOCA İLE FELSEFE DÜŞLERİ PROJESİ ÇALIŞMALARIMIZ

Bigep Nasrettin Hoca İle Felsefe Düşleri projesi Aralık-Ocak-Şubat-Mart ayları "Meğer Dediğim Doğruymuş, Göle Yoğurt Çalmak, Ye Kürküm Ye, Kazan Doğurdu" fıkraları çalışmaları 5 Yaş şubeleri tarafından yapılmıştır.

01.04.2021 174

Okulumuz 5 yaş şubeleri tarafından, Özlem ÖZDEN UÇAK koordinesinde uygulanan Nasrettin Hoca ile Felsefe Düşleri Projesi kapsamında Aralık ayında Meğer Dediğim Doğruymuş, Ocak ayında Göle Yoğurt Çalmak, Şubat ayında Ye Kürküm Ye, Mart ayında Kazan Doğurdu fıkraları anlatılarak felsefi oturumlar yapılmıştır. Felsefi oturumun ardından fıkra ile ilgili şarkılar ve etkinlikler yapılmıştır. Projemiz diğer aylarda fıkra anlatımı, felsefi oturumlar, bütünleştirilmiş etkinliklerle devam edecek olup, proje sonu olan Haziran ayında okulumuz 5 yaş öğrencileri tarafından tiyatro gösterisi ve orff çalışması ile tamamlanacaktır.